На Звенигородщині двоє підлітків обікрали будинок

На Звенигородщині двоє підлітків обікрали будинок

Злодіями виявилися двоє 16-річних жителів одного із сіл Звенигородського району. Сума завданих збитків складає близько 2000 гривень. Відкрито кримінальне провадження. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До чергової частини Звенигородського відділу поліції звернувся 74-річний житель одного із сіл району та повідомив про крадіжку. Чоловік розповів поліцейським, що в селі у нього будинок, в якому вже 15 років ніхто не проживає, але він постійно відвідує його та перевіряє, чи все в порядку. В черговий раз прийшов та побачив, що в середині безлад і зникли всі металеві предмети. На місце події виїхала слідчо-оперативна група.

Працівники кримінальної поліції під час опитування місцевих жителів дізналися, що вони бачили двох хлопців, які перебували на території домоволодіння. За описом встановили їх – ними виявилися двоє неповнолітніх 16-річних місцевих жителів. Їх відвідали вдома, де і виявили викрадений метал. У своїх поясненнях підлітки розповіли, що вирішили обікрасти нежилий будинок, щоб заробити грошей.

Речові докази вилучено. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x