Відбувся обласний зліт шкільних лісництв Черкащини

Відбувся обласний зліт шкільних лісництв Черкащини

Днями у Черкаському обласному центрі роботи з обдарованими дітьми відбувся обласний зліт шкільних лісництв. Участь у ньому взяли 12 команд юних лісівників та їх наставників. Про це «Нова Доба» дізналася в Черкаському обласному управлінні лісового та мисливського господарства.

У заході взяв участь начальник Черкаського обласного управління лісового та мисливського господарства Олександр Дзюбенко та інші керівники області. У рамках Зльоту учасники висадили Алею миру з горобини, представили виставки-презентації досягнень учнівських лісництв та відкритий захист науково-дослідницьких робіт команд у галузі лісового господарства.

Члени журі високо оцінили продемонстровані досягнення усіх учнівських лісництв, вручивши командам грамоти. Переможцем цьогорічного зльоту стало шкільне лісництво Кам`янського лісгоспу – команда “Діброва” Тимошівської загальноосвітньої школи ім. Кароля Шимановського. Саме ця команда виборола гран-прі та представлятиме нашу область на Всеукраїнському зльоті учнівських лісництв.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x