Вистава МАТу «Гамлет і Джульєтта»

Вистава МАТу «Гамлет і Джульєтта»

ГО «Асоціація громадських ініціатив «Місто на «Че» започатковує нову мистецьку форму «Майстерня Актуальної Творчості» (МАТ). Це – майданчик для тих, хто небайдужий до розвитку культури у нашому місті. Відтак, у неділю, 14 травня о 18:00, у Черкаському краєзнавчому музеї відбудеться вистава МАТу «Гамлет і Джульєтта».
П’єса японського драматурга Кокі Мітані «Академія сміху» надихнула багатьох режисерів на театральні постановки у всіх куточках світу. Два роки тому у Черкаському Театрі Шевченка відбулося 3 покази вистави «Гра в театр», які не залишили байдужим жодного театрала, хто мав нагоду переглянути цю постановку.
Майстерня Актуальної Творчості пропонує до вашої уваги унікальну акторську імпровізацію «Гамлет і Джульєтта», яка порушує безліч актуальних для нашого часу питань.
– «Гамлет і Джульєтта» зруйнує всі бар’єри між глядачами та акторами, змусить реготати та ридати, навчить у смішному бачити трагічне, а у трагічному смішне, – зауважують організатори.

У ролях – Павло Гончаров та Олег Телятник. Після показу у вас буде нагода поспілкуватися з акторами та організаторами «МАТу».

Дата: 14 травня 2017 року о 18.00
Місце: Черкаський краєзнавчий музей, м. Черкаси, вул. Слави, 1
Вартість квитків – 50 грн. Детальніше за тел. 0984033967 і 0638013283.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x