Нетвереза черкащанка залишила своїх дітей у кафе

Нетвереза черкащанка залишила своїх дітей у кафе

Випивши зайвого, жінка забула своїх дітей в одному з кафе міста Черкаси. Правоохоронці знайшли їхню родину та повернули дітлахів додому. Батьків притягнули до адміністративної відповідальності. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

Увечері до чергової частини Черкаського відділу поліції надійшло повідомлення від громадян. Повідомлялося, що в розважальному закладі сидять двоє малолітніх дітей, біля яких немає дорослих. На місце події виїхала слідчо-оперативна група та працівники ювенальної превенції відділу.

Двоє дітлахів віком 5 та 7 років сиділи за столиком самі. Працівники кафе розповіли, що вони декілька годин тому прийшли в заклад разом з дорослою жінкою. Вона зробила замовлення, але коли прийшов час розраховуватись, коштів не вистачило. Жінка попросила працівників закладу наглянути за її дітьми, поки сходить за грошами, проте назад так і не повернулася. Жінки не було тривалий час, і працівник закладу викликав поліцію.

У розмові з малечею поліцейські з’ясували, що жінка, яка їх залишила – їхня мати. Нею виявилась 37-річна жителька Черкас, яка на обліку у соціальних службах не перебуває. Жінку знайшли в неї вдома. На запитання «Чому залишила дітей?» відповіла, що забула – через надмірну кількість випитого.

Дітей передали родичам. На батьків складені адміністративні матеріали за статтею 184 (Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов\’язків щодо виховання дітей) Кодексу України про адміністративні правопорушення та попереджено про недопущення подібних випадків в подальшому.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x