На Канівщині крадія мопеда викрили за допомогою відеозапису

Крадієм виявився раніше судимий 29-річний житель одного із сіл Канівського району. Чоловік у Каневі викрав транспортний засіб та планував його продати. Працівники поліції затримали зловмисника та вилучили речовий доказ. Відкрито кримінальне провадження. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До чергової частини Канівського відділення поліції звернувся 45-річний житель одного із сіл району з повідомленням про крадіжку. Чоловік розповів поліцейським, що вночі приїхав до Канева на мопеді. Залишив двоколісний біля входу до нічного клубу, а через півгодини виявив, що транспорт зник.

Під час перегляду відеозапису з відеокамер, що розташовані неподалік місця пригоди, правоохоронці побачили, як по дорозі їде автомобіль з відкритим багажником, з якого виглядав викрадений мопед. По номерах автівки встановили його власника. Ним виявився раніше судимий 29-річний житель одного із сіл району, який проживає по сусідству з потерпілим. Чоловіка знайшли за місцем проживання та запросили до поліції.

Розуміючи, що його викрили, зловмисник зізнався у вчиненому. Він розповів: мопед викрав, щоб продати.

За словами начальника Канівського відділення поліції Сергія Ждана, речовий доказ вилучено. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафом від однієї тисячі до однієї тисячі двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або обмеження волі на строк від трьох до п\’яти років, або позбавлення волі на той самий строк.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x