Механізм укладення договорів про оренду землі обговорили на Кам’янщині

Механізм укладення договорів про оренду землі обговорили на Кам’янщині

Систему дії договорів оренди земельних ділянок обговорили в ході робочої поїздки до Кам’янщини першого заступника голови ОДА Віталія Коваля. До нього звернувся керівник тутешнього фермерського господарства «Крутий Яр» Василь Даниленко. На переконання чоловіка, умов переукладення договорів тут не зовсім дотримуються, при цьому надають перевагу одному товариству, що обробляє переважну частину земель.

На сьогодні всі умови, передбачені законодавством та викладені в договорах оренди з сільгосппідприємствами, за інформацією районної адміністрації, виконуються. Водночас Віталій Коваль звернувся з проханням до працівників Держгеокадастру в райні, аби вони завчасно повідомляли фермерів про завершення терміну дії відповідних договорів. Це дасть змогу всім охочим господарникам на конкурентних прозорих засадах подати заяви на переукладання.

Віталій Володимирович також порадив Василю Даниленку на законних підставах подати заяву до Головного управління Держгеокадастру з тим, що бажає розширити площу земельних ділянок для подальшої їх обробки. Для більш швидшого вирішення питання перший заступник на місці зв’язався з керівницею земельної структури Ольгою Залогою, яка натомість пояснила механізм подачі.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x