12 вибухонебезпечних предметів знайшли черкащани за добу

3 квітня о 09:20 до оперативно-координаційного центру Управління ДСНС України у Черкаській області, по лінії екстреного повідомлення «101» надійшло повідомлення про виявлення в селі Геронимівка Черкаського району невідомого предмета, схожого на боєприпас. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Управління ДСНС у Черкаській області.

Сапери аварійно-рятувального загону спеціального призначення, які прибули на вулицю Вернигори, ідентифікували небезпечну геронимівську знахідку як артилерійський снаряд калібром 45 мм.

Цього ж дня в місті Умань на вулиці Виноградна під час земляних робіт на території дачного кооперативу «Царське село» місцеві жителі виявили протипіхотну міну.

Ще одне повідомлення про небезпечну знахідку працівники «Служби порятунку «101» отримали із Черкас, де на вулиці Пастерівська на території власного домоволодіння господар знайшов невідомий предмет, схожий на міну. Сапери аварійно-рятувального загону спеціального призначення, які оперативно прибули на місце події, після обстеження території ідентифікували підозрілий предмет як учбову протитанкову міну, яка не несе загрози.

Ще 9 артилерійських снарядів калібром 76 мм та 1 мінометну міну калібром 82 мм місцевим населенням під час проведення огородніх робіт було знайдено у полі на території Терешківської Сільської ради Шполянського району.

Знищенням вибухонебезпечних предметів займаються сапери аварійно-рятувального загону спецпризначення Управління.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x