На Золотоніщині затримали незаконних лісорубів

На Золотоніщині затримали незаконних лісорубів

3 квітня, патрулюючи прибережну зону Кременчуцького водосховища, неподалік орнітологічного заказника загальнодержавного значення «Липівський», біля села Кедина Гора Золотоніського району, правоохоронці водної патрульної поліції затримали трьох громадян, які займались незаконною вирубкою дерев в лісі. Про це «Нова Доба» дізналася від Держекоінспекції у Черкаській області.
На Золотоніщині затримали незаконних лісорубів
Громадян затримали на «гарячому», під час здійснення процесу знесення зелених насаджень сосни та без наявності відповідних дозвільних документів. На місце події патрульні викликали спеціалістів Державної екологічної інспекції у Черкаській області та слідчо-оперативну групу Золотоніського ВП ГУНП в Черкаської області. Також на місці виявили засоби вчинення спилювання дерев та вантажний автомобіль марки «Камаз», повністю завантажений лісопродукцією.

Держінспектори провело заміри пеньків – результати будуть враховані у розрахунку розміру шкоди, завданої довкіллю. Також, у порушників вилучили ліс кругляк, знаряддя вирубки та вантажівку. Вирішується питання щодо відкриття за цим фактом кримінального провадження

Державна екологічна інспекція дякує колегам-правоохоронцям за вчасну допомогу і застерігає «любителів» вчиняти браконьєрські дії про продовження постійного контролю за дотриманням вимог природоохоронного законодавства на території заказника загальнодержавного значення «Липівський» та біля його меж.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x