У центрі Черкас викрили онлайн-порностудію

У центрі Черкас викрили онлайн-порностудію

Веб-студія була розташована у двокімнатній квартирі багатоповерхівки в центрі міста. Незаконний бізнес організували дві жительки Черкас віком 25 та 27 років. Їхню незаконну діяльність викрили та припинили працівники відділу боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До працівників кримінальної поліції надійшла інформація про діяльність в місті нелегальної веб-студії, яка через мережу Інтернет транслювала продукцію порнографічного змісту, працівники якої її і виготовляли.

У рамках відкритого кримінального провадження поліцейські встановили місце розташування студії та провели за вказаною адресою обшук. Вилучили комп’ютерну техніку кошти в розмірі близько 40 тисяч гривень та банківські картки іноземних банків.
У центрі Черкас викрили онлайн-порностудію
Нелегальний еротичний бізнес організували дві непрацюючі черкащанки. Вони винайняли двокімнатну квартиру та облаштували кімнати комп\’ютерною технікою, за допомогою якої здійснювали розповсюдження порнографічної продукції шляхом трансляцій через спеціалізовані Інтернет-ресурси. Прцювали понад 30 веб-моделей та адміністратор. Всі робітники закладу – дівчата віком від 16 до 25 років.

За даним фактом слідчий відділ Черкаського відділу поліції відкрив кримінальне провадження за статтею 3 частиною 301 (Ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів) Кримінального кодексу України. Такі дії, згідно з санкцією статті, караються позбавленням волі на строк від трьох до семи років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією порнографічних предметів, кіно- та відеопродукції, матеріальних носіїв комп’ютерних програм, засобів їх виготовлення, розповсюдження і демонстрування.

Організаторів та адміністраторів, які організували роботу нелегальної веб-студії затримали в порядку статті 208 КПК України та на даний час вирішують питання про обрання міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x