Жителям Канівщини нагадали про небезпеку пожеж

Жителям Канівщини нагадали про небезпеку пожеж

З метою недопущення пожеж, загибелі та травмування на них людей, 4 квітня співробітники Канівського районного відділу Управління ДСНС у Черкаської області разом із працівниками сільської ради здійснили профілактичне відпрацювання села Тростянець. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Управління ДСНС у Черкаській області.

Загалом під час рейду рятувальники відвідали більше 20 приватних домоволодінь. Основну увагу учасники рейду приділили багатодітним сім’ям, мешканцям, які зловживають спиртними напоями та одиноким пенсіонерам.

Під час подворового обходу рятувальники вказали господарям приватних домоволодінь на основні порушення правил пожежної безпеки в побуті, надали рекомендації щодо безпечної експлуатації електричних та газових приладів, а також нагадали правила безпечної поведінки під час виявлення вибухонебезпечних предметів.

У зв’язку із настанням весняного пожежонебезпечного періоду, інспектори ДСНС також звернули увагу жителям села на адміністративну відповідальність за самовільне випалювання сухої трави. Під час спілкування з господарями кожному громадянину фахівці Служби порятунку вручили листівки з правилами безпеки життєдіяльності.

Канівський районний відділ Управління ДСНС України звертається до усіх громадян з проханням бути уважними та обережними у поводженні з вогнем, а також при користуванні електропобутовими та газовими приладами. Дбайте про свою безпеку та безпеку ближніх! У разі виникнення пожежі чи надзвичайної ситуації негайно телефонуйте за номером «101»!

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x