Для учнів ЗОШ №8 провели майстер-клас із баскетболу

Для учнів ЗОШ №8 провели майстер-клас із баскетболу

Майстер-класи від гравців клубу «Черкаські Мавпи»за весь сезон завітають до кожної школи міста. Цього разу урок баскетболу отримали школярі ЗОШ №8. За вчителів – Антон Давидюк та Андрій Шаламов. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби БК «Черкаські Мавпи».

Разом із гравцями «Мавп» працює шостий та сьомий клас школи. Діти неабияк чекали на цей день, тому кожну вправу виконують з особливим завзяттям.

«Ми дуже чекали на «Черкаських Мавп». Вчителька сказала, що прийдуть баскетболісти, то дуже зраділи. Мені цікаво побачити, як гравці закидають у кошик, хочу також навчитися грати як вони», – ділиться враженнями Дмитро, учень школи №8.

Майстер-клас за традиційним сценарієм: спочатку баскетболісти провели розминку, таку, як перед матчами Суперліги. А потім гравці навчили дітей виконувати різного виду передачі. Далі в ігровому режимі провели ряд естафет.

Найбільше часу баскетболісти лиши на саму гру. Три команди грали між собою на виліт. Відбувся й міні-батл між Давидюком та Шаламовим. Кожен вів за собою свою команду. Потішили гравці дітлахів влучними кидками та слем-данками. Встигли й спробувати себе першим номером, продемонстрували вміння дриблінгу.

Антон Давидюк не приховує позитивних емоцій. Каже, добре провів час. «Я думаю, дітям приємно, що ми прийшли до них в гості. Мені теж дуже приємно працювати з ними. Помітно, що їм цікаво, вони із захватом сприймають, те що ти їм кажеш. Це дуже приємно. А загалом, такі майстер-класи – дуже хороша ініціатива. Дітям прививають любов до спорту, до здорового способу життя. Ми, як професійні спортсмени демонструємо свій приклад. Клуб робить великий внесок у розвиток спорту», – говорить Антон.

На завершення баскетболісти подарували солодкі подарунки. Роздали автографи та фотографувалися!

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x