У центрі Черкас танцювали полісмени і діти

У центрі Черкас танцювали полісмени і діти

На Соборній площі в місті Черкаси відбувся флешмоб на тему безпеки дорожнього руху. Черкаси – дванадцяте місто, яке проводить такий захід у рамках всеукраїнської акції з дотримання Правил дорожнього руху. Естафету черкащанкам передали поліцейські міста Житомира. Про це «Нова Доба» дізналася від відділу забезпечення безпеки дорожнього руху УПД ГУНП в Черкаській області

Центральну площу міста Черкаси заповнили дітлахи, працівники поліції та жителі міста, які прийшли прийняти участь у всеукраїнському флешмобі, мета якого – привернути увагу черкащан до важливості Правил безпеки на дорозі.
У центрі Черкас танцювали полісмени і діти
У заході взяли участь близько 20 правоохоронців та вихованці творчих колективів дитячої та юнацької творчості міста Черкаси. Дітлахи, одягнуті в світловідбивальні жилети запальним танцем намагалися донести учасникам дорожнього руху важливість використання світловідбиваючих елементів на одязі та закликали водіїв неухильно дотримуватись Правил дорожнього руху.

Всі учасники флешмобу та містяни, які прийшли на захід, отрималисвітловідбивальні браслети, які допоможуть їм бути помітними на дорозі в темно пору доби.

На карті безпеки дорожнього руху маленькі пішоходи залишили свої щирі побажання, та разом з інспектором Гривою передали естафету поліції міста Кропивницький.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x