12 загорань сухої трави ліквідували в області за добу

12 загорань сухої трави ліквідували в області за добу

Упродовж минулої доби в області виникло 12 загорань сміття, трави та залишків сухої рослинності. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Управління ДСНС у Черкаській області.

5 квітня о 12:10 на диспетчерський пункт Тальнівської пожежно-рятувальної частини надійшло повідомлення з села Романівка про пожежу надвірної споруди та гаражу на вулиці Паркова. На місце події оперативно прибули рятувальники 13 Державної пожежно-рятувальної частини. Завдяки вмілим та рішучим діям вогнеборців вогонь вдалося швидко локалізувати, а згодом – повністю ліквідувати.

У селі Криштопівка Драбівського району під час випалювання сухої трави виникло загорання двох повіток. Пожежу ліквідував черговий караул 5 Державної пожежно-рятувальної частини.

Вже о 12:20 внаслідок випалювання на відкритій території сухої трави мало не згоріла надвірна будівля в селі Кримки Шполянського району. Вогонь оперативно ліквідували рятувальники місцевого підрозділу ДСНС.

В селі Ятранівка Уманського району о 14:10 у садівничому товаристві «Ятрань» загорілась надвірна споруда. Причиною загорання стала пожежа сухої трави, яка через сильний вітер поширилась на споруду.

Аналогічні пожежі сухої трави та сміття протягом доби виникли у селах Головківка та Іванівка Чигиринського району, Попівка Смілянського району, Бубнова Слобідка Золотоніського району, Кочержинці Уманського району та селі Пилява Канівського району. Потерпали від пожеж також мешканці Лисянки.

Причиною всіх пожеж стала необережність громадян під час поводження із відкритим вогнем.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x