Студент УДПУ став призером Всеукраїнського конкурсу «Новітній інтелект України»

Студент УДПУ став призером Всеукраїнського конкурсу «Новітній інтелект України»

Студент 4 курсу історичного факультету Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини Юрій Кружільний взяв участь у Всеукраїнському молодіжному конкурсі «Новітній інтелект України». Його наукова робота «Мій власний план відновлення і розвитку України» (науковий керівник − доцент кафедри загальної історії Ольга Барвінок) у номінації «Прикладні дослідження на соціально-економічну тематику» була високо оцінена Національною конкурсною комісією та посіла почесне ІІІ місце. Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі УДПУ.

Уманському студентові Юрію Кружільному також запропонували долучитися до аналітичної агенції, про створення якої прийняв рішення оргкомітет конкурсу. Найімовірніше, агенція отримає назву Молодіжна аналітична агенція «НОВІ», тому цілком логічно, що основу її кадрового складу планується сформувати в першу чергу із учасників конкурсу.

Надзвичайно приємно, що молодь, яка здобуває освіту в Уманському державному педагогічному університеті імені Павла Тичини, − небайдужа до проблем сьогодення, активна, прагне розвивати власний творчий та науковий потенціал, адже вони – інтелектуальна еліта вже найближчого майбутнього.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x