Податкова міліція прозвітувала про І квартал роботи

Податкова міліція прозвітувала про І квартал роботи

Як поінформували в оперативному управлінні головного управління ДФС у Черкаській області, за підсумками І кварталу 2017 року за матеріалами оперативних співробітників в Єдиному реєстрі досудових розслідувань обліковано 10 кримінальних проваджень, всі – категорії тяжкі та особливо тяжкі. Про це «Нова Доба» дізналася в ГУ ДФС у Черкаській області.

Припинено діяльність міжрегіонального «конвертаційного центру» з обігом тіньових коштів у 119 млн гривень. Ймовірні втрати бюджету становлять близько 19,7 млн гривень. За результатами проведених обшуків виявлено та вилучено 301 тис. гривень готівкових коштів, 36 печаток суб`єктів фіктивного підприємництва та документи бухгалтерського та податкового обліку. На банківські рахунки конвертаційного центру накладені обмеження видаткових операцій, а на майно правопорушників орієнтовної вартості 400 тис. грн накладений арешт.
У рамках операції «Акциз-2017» з незаконного обігу вилучено підакцизних товарів на суму 2 млн 634 тис. грн. Знешкоджено 1 підпільний цех, що спеціалізувався на виготовленні лікеро-горілчаних напоїв. За рішеннями суду конфісковано підакцизну продукцію на суму 3,3 млн гривень.

У рамках операції «Рубіж-2017» розпочато кримінальне провадження за виявленим фактом зловживань службових осіб черкаської компанії, які за фіктивними контрактами з імпорту товарів безпідставно вивели валютні кошти закордон.
Внаслідок ініційованих міжвідомчою групою перевірок правильності класифікації товарів та визначення їх митної вартості додатково забезпечено 2 млн 211 тис. грн. митних платежів.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x