Кадети і панянки завітали на екскурсію до пожежно-рятувальної виставки

Кадети і панянки завітали на екскурсію до пожежно-рятувальної виставки

7 квітня на екскурсію до пожежно-рятувальної виставки Управління ДСНС завітали кадети та панянки ліцейного класу Черкаської гімназії ім. О.Луценка. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Управління ДСНС у Черкаській області.

Завідувач виставки Тимофій Андрійчук, ветеран пожежно-рятувальної справи, провівши маленьких відвідувачів експозиційними залами, ознайомив маленьких гостей із історичним шляхом пожежно-рятувальних формувань, особливостями різних напрямків діяльності, технічним оснащенням сучасного рятувальника.

Із неабияким зацікавленням відвідувачі виставки розглядали обладнання та інструменти, що використовують пожежники та рятувальники як нині, так і багато років тому, а також експозиції, в яких представлено захисний одяг, засоби індивідуального захисту, засоби зв\’язку, вогнегасники, рятувальне обладнання – все необхідне для виконання рятувальних робіт.

Зі світлин юні відвідувачі виставки змогли від слідкувати багато різноманітних етапів становлення та розвитку пожежної охорони на Черкащині. Юні черкащани не приховували своєї зацікавленості та приємних вражень від побаченого.

Крім того, школярі мали чудову нагоду переглянути невеличкі соціальні фільми, в яких розповідається про правила поведінки в різноманітних надзвичайних ситуаціях, наводяться кадри реальної бойової роботи рятувальників під час ліквідації різноманітних надзвичайних ситуацій.

Діти почерпнули для себе багато цікавої та корисної інформації, і не лише тому, що зазирнули на мить у минуле, але й тому, що зрозуміли наскільки важливо дотримуватись правил безпечної поведінки в повсякденному житті.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x