Санаторій «Руська Поляна» відсвяткував День здоров’я

Санаторій «Руська Поляна» відсвяткував День здоров’я

Дитячий спеціалізований санаторій «Руська Поляна» обласної ради відсвяткував Всесвітній день здоров’я. Дітям, які відзначилися в різних конкурсах і змаганнях, проявили певні здібності, вибороли призові місця було вручено Грамоти спеціалізованої установи. Про це „Нова Доба” дізналася в Черкаській обласній раді.

Окрім того, тим дітям, які під час перебування в санаторії опанували добрі навички з дотримання основ здорового способу життя та добре освоїли знання щодо профілактики захворювань, було вручено «Сертифікати волонтера».

Захід відвідали заступник голови обласної ради Вадим Гайович разом з депутатом обласної ради декількох попередніх скликань, головою обласної організації Товариства Червоного Хреста Іваном Гретченком. Гостей зустрічали директор закладу Леонід Лащенко, його заступники, а також голова Черкаської районної організації Товариства Червоного Хреста Любов Коваль.

Вадим Гайович висловив велику вдячність директору і всьому колективу за ту турботу, якою вони оточили дітей, які потребують особливого догляду і спеціального лікування, та створені матеріальні умови, адже з першого погляду було видно, що і на території, і в приміщеннях, панує порядок і чистота. Користуючись нагодою, він вручив директору санаторію Леоніду Лащенку Почесну Грамоту обласної ради.

На згадку про подію гості разом з персоналом санаторію висадили кілька хвойних дерев на алеї, що веде до будівлі школи.

Довідково: Дитячий спеціалізований санаторій «Руська Поляна» діє круглорічно, від недуги тут лікуються та проходять профілактику діти з усієї області, а це більше двох тисяч осіб. Сприяють оздоровленню прекрасні кліматичні умови, лікувально-профілактичний режим, повноцінне вітамінізоване харчування, лікувальний сон, максимальне перебування на свіжому повітрі, комплекс лікувально-оздоровчих заходів, фізіотерапевтичні процедури, лікувальна фізкультура. Вільний час дітей організовується з урахуванням їх індивідуальних інтересів і рекомендацій лікаря: спортивні ігри, індивідуальні заняття музикою, місцевий туризм, дискотеки, демонстрація відеофільмів, комп’ютерні ігри, технічні гуртки, послуги бібліотеки.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x