Городищанину загрожує до 3 років за вкрадену горілку

Городищанину загрожує до 3 років за вкрадену горілку

31-річний житель Городища в стані алкогольного сп’яніння викрав з місцевого магазину декілька пляшок алкогольних напої на суму близько 900 гривень. Його затримали працівники кримінальної поліції на одній із вулиць міста. Відкрито кримінальне провадження. Про це „Нова Доба” дізналася в Секторі комунікації ГУ НП Черкаської області.

До чергової частини Городищенського відділення поліції звернулося керівництво одного із продуктових магазинів міста з повідомленням про крадіжку алкогольних напоїв на суму близько 900 гривень. На місце події виїхала слідчо-оперативна група.

Поліцейські, переглядаючи відео з камер спостереження побачили підозрюваного та встановили його особу. Ним виявився 31-річний місцевий житель Його знайшли на одній із вулиць міста та запросили до поліції для дачі показів. Розуміючи, що його викрито, він зізнався у вчиненому. Розповів, що під час вчинення крадіжки був в п’яний. Хотів ще випити оковитої, але не було коштів, тому і зважився на кримінальне правопорушення.

За словами начальника Городищенського відділення поліції Віталія Баклицького за даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x