Смілянська вчителька – лауреат всеукраїнського конкурсу

Смілянська вчителька – лауреат всеукраїнського конкурсу

Учитель Смілянського навчально-виховного комплексу «Дошкільний навчальний заклад – загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №15» Олена Гладка другий рік поспіль стає лауреатом XII Всеукраїнського фестивалю-конкурсу «Учитель року з предметів духовно-морального спрямування». Про це „Нова Доба” дізналася в Управління освіти і науки Черкаської ОДА.

Цього року на фестиваль в м. Острог приїхали учасники з усієї України. Особливо раді були вітати вчителів з Донецька, які приїхали, незважаючи на військові дії.

За традицією гостей ознайомили з історією Острозької академії. З вітальним словом до присутніх звернулися професор, ректор університету Ігор Пасічник, магістр богослов’я, завідувач відділу освіти Міжнародної громадської організації «Надія людям» Олександр Бондарчук, доктор педагогічних наук, професор Національного університету «Острозька академія» Василь Жуковський.

Виконання конкурсних завдань тривало два дні: тест на знання Святого письма, презентація фрагменту уроку з християнської етики, розв’язання актуальних проблемних ситуацій духовно-морального змісту.

Своєю майстерністю поділилися і члени журі. Презентацію християнського духовно-просвітницького, науково-педагогічного журналу «Слово вчителю» представив Олександр Бондарчук. Цікавим був майстер-клас від фахівця з дошкільного виховання, психолога Романець Дзвінкослави.

За результатами конкурсу Гладка О.М. була нагороджена грамотою за високий виховний потенціал уроку духовно-морального спрямування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x