Жашківчани відзначили ювілей землячки-поетеси

Жашківчани відзначили ювілей землячки-поетеси

У центральній районній бібліотеці 4 березня відбулася літературно-музична композиція, присвячена 110-річниці від дня народження поетеси Докії Гуменної.

Про це повідомили в прес-службі Жашківської РДА.

У заході взяли участь члени організаційного комітету з підготовки та відзначення 110 річниці від дня народження відомої української письменниці Докії Гуменної та учнівська молодь. Учні 11-А класу Жашківської загальноосвітньої школи І–ІІІ ступенів №3 під керівництвом свого вчителя Валентини Колісник, яка є членом організаційного комітету та великим прихильником творчості нашої землячки Докії Кузьмівни підготували літературну годину, де у віршованих композиціях проаналізували життєвий і творчий шлях письменниці. Наші земляки дотримуються думки, що вона була унікальним явищем не лише в літературному процесі та суспільно-політичному розвитку України, а й в аспекті її особистого світогляду на роль жінки в історії й суспільстві.

Крім цього, у читальному залі бібліотеки можна ознайомитися з книжковою виставкою «Стежки-дороги Докії Гуменної», на якій представлено видання творів поетеси.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x