Сенсаційна перемога ФК «Катеринопіль»

Сенсаційна перемога ФК «Катеринопіль»

Мабуть, ніхто із болільників новоствореного лише торік ФК «Катеринопіль» не давав оптимістичного прогнозу на матч 1/16 Кубка Черкаської області, в якому суперником катеринопільчан був ФК «Черкаський Дніпро-2», котрий лідирує в першій лізі серед команд U-19.
На передматчевій установці тренери ФК «Катеринопіль» особливо наголошували, що важливо не пропустити першими м’яч у свої ворота, адже відіграватися набагато важче.

Не встиг диктор оголосити склади команд, як гості повели у рахунку. Гол, як кажуть, виник із нічого: на правому фланзі «дніпряни» заслужили право на аут, а після введення м’яча у гру шкіряна сфера лягла точно на голову Іллі Давиденка (№14), який без проблем «розстріляв» ворота голкіпера господарів поля. Йшла лише 6-а хвилина гри…
Але на радість катеринопільської торсиди гравці ФК «Катеринопіль» досить швидко відновили інтригу у матчі. Захисники вдало зіграли на перехопленні м’яча у центрі поля і, не роздумуючи, розрізним пасом поміж двох центрбеків опонентів відправили «круглого» на хід Андрію Курінному (№13). Той ввійшов у штрафний майданчик «Черкаського Дніпра-2» і холоднокровно відправив м’яча під дальню стійку. І навіть відчайдушний стрибок одного із гравців гостей не допоміг врятувати ситуацію. Так рахунок на 23 хвилині гри став 1:1.

А ще через чотири хвилини нещаслива для «дніпрян» «тринадцятка» катеринопільчан підняла на ноги місцевих уболівальників. Після націленого навісу з правого флангу Курінний пробив влучно головою і вивів господарів уперед. Варто зазначити, що перед цим капітан ФК «Катеринопіль» Анатолій Вовкотруб, опинившись сам на сам перед воротами «Черкаського Дніпра-2», пробив мимо «рамки».
Другий тайм став набагато цікавішим, адже тренер гостей Олександр Кирилюк (який свого часу тренував «Нашу Рябу») зробив відразу шість замін. Гра, звичайно, пожвавішала і йшла на зустрічних курсах. Глядачам не було коли сумувати, бо атакувала то одна, то інша команда. Дехто з болільників навіть висловив думку, що цей матч навіть цікавіший за деякі ігри Української прем’єр-ліги.

Шальки терезів могли хитнутися у будь-який бік. Та ключовим моментом не тільки другого тайму, а, напевне, й усієї зустрічі стала помилка захисту і воротаря гостей. Катеринопільчани на 65-ій хвилині намагалися швидко організувати контратаку, але втратили м’яча. Захисник гостей віддав пас назад на голкіпера, той хотів повернути «смугастого» назад, але зробив це так неоковирно, що нападнику господарів Андрію Рибаку(№10) просто треба було поцілити у ворота − 3:1.
Рахунок на табло стадіону «Колос» міг би бути й іншим, якби не воротар катеринопільчан, котрий після небезпечного штрафного відбив м’яча на кутовий.

В іншому моменті «круглий» таки перетнув лінію воріт господарів, але гравець ФК «Черкаський Дніпро-2» перебував у положенні «поза грою» і арбітр гол не зарахував.
Так у Катеринополі народилася перша сенсація цьогорічного розіграшу Кубка Черкаської області.

Василь Ходзіцький

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x