Черкащанин вирощував коноплю у квартирі

Черкащанин вирощував коноплю у квартирі

Наркотичні речовини виявили працівники Управління ГУНП в Черкаській області спільно з прокуратурою міста Черкаси під час проведення санкціонованого обшуку. Крім наркотичних засобів у зловмисника вилучили травматичний пістолет, 175 бойових набоїв калібру 5,45 мм та кошти в сумі близько 4500 гривень. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

У рамках відкритого кримінального провадження правоохоронці провели санкціонований обшук в орендованій 29-річним жителем Черкас квартирі. Під час обшуку виявили та вилучили близько 4500 гривень, 7 скляних банок з марихуаною різних сортів, 13 фасованих пакетиків по 1 граму з наркотичною речовиною, готовою для вживання та продажу, обладнання для вирощування рослин в приміщенні, 76 рослин коноплі, висаджених в мікротеплицях,які були розташовані в приміщенні.
Черкащанин вирощував коноплю у квартирі
Також виявлено близько 60 пустих упаковок з під селекційних зерен коноплі, 5 посібників з вирощування різних культур канабісу, травматичний пістолет та 175 бойових набоїв калібру 5,45 мм.

Чоловіка доставлено до Черкаського відділу поліції, а вилучене направлено на дослідження.

З його слів стало відомо, що все належить йому, і займається він вирощування та виготовленням наркотичних засобів для продажу. Через мережу Інтернет замовляв селекційні зерна коноплі, обладнання та посібники для їх вирощування в приміщеннях. Продавав вже готову для уживання наркотичну продукцію за ціною від 100 до 200 гривень за грам. Пістолет та набої йому залишив знайомий на зберігання.

Як повідомив т.в.о. начальника В.Кожухівський, за даним фактом Черкаським відділом поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x