На Чигиринщині затримали серійних автомобільних крадіїв

На Чигиринщині затримали серійних автомобільних крадіїв

Крадіями виявилися жителі одного із сіл Кіровоградської області віком 19 та 25 років. Зловмисники викрали в Чигирині автомобіль марки ВАЗ, перегнали додому та почали розбирати на запчастини. Під час процесу розборки викраденого авто їх затримали черкаські поліцейські. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До чергової частини Чигиринського відділення поліції надійшло повідомлення від 30-річного місцевого жителя про викраденя автівки. Потерпілий розповів, що ввечері залишив свій транспортний засіб під під’їздом, а вранці автомобіль зник.

Працівники поліції Чигиринського відділення отримали інформації про осіб, які можуть бути причетними до скоєння даного злочину. Ними виявилися раніше судимі односельці постраждалого, жителі Кіровоградської області. Підозрюваних поліція застала вдома, коли вони саме розбирали на запчастини викрадене в Чигирині авто.

Підозрюваних затримали, вони зізналися у вчиненому. Розповіли, що таким чином заробляють на прожиття і це не перша автівка, яку вони викрали. В Чигирин приїхали на власній машині в пошуках чергової крадіжки. Знайшли необхідну машину, викрали її та перегнали у свій гараж, де вже почали розбирати. Загалом зловмисники розповідають про три факти крадіжок автомобілів на території Черкаської та Кіровоградської областей. Також встановлено факт викрадення ними каналізаційних люків на території Черкащини.

За словами начальника Чигиринського відділення поліції Олега Меркулова, викрадений автомобіль вилучено. За даними фактами відкрито два кримінальних провадження за частинами 2 статті 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) та статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статей передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з конфіскацією майна.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x