Новий човен вручили представники обласної влади патрульній поліції

Новий човен вручили представники обласної влади патрульній поліції

Черкаський водний патруль отримав новий сучасний човен. Його придбали коштом обласного бюджету. Участь у презентації обнови взяв голова Черкаської ОДА Юрій Ткаченко. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Черкаської ОДА.

За штатним розписом водний патруль – це п’ята рота батальйону Управління патрульної поліції Черкас. Його створили рік тому, і це був пілотний проект в Україні.
Новий човен вручили представники обласної влади патрульній поліції
– Бо в нас – найбільше водосховище, тому й найдужча потреба, – зауважив очільник області. – На представленні водного патруля я пообіцяв, що обласна влада допоможе з його матеріально-технічним забезпеченням. Серед першочергових пріоритетів із керівництвом патрульної поліції ми якраз визначили придбання такого човна з усім устаткуванням. Понад 400 тис. грн спрямували на це з обласного бюджету. Дякую за підтримку ініціативи обласній раді. Я сподіваюся, що це придбання посильно допоможе в роботі. Патрульні наводять лад на вулицях міста, це ж мають зробити і на Дніпрі. Нещодавно ми ухвалили обласну програму із зариблення. Без комплексної охорони водойми, зокрема й силами водного патруля, все зводитиметься нанівець.

Спільно з керівництвом патрульної поліції Юрій Ткаченко обговорив також подальші напрями співпраці та безпекові заходи.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x