У Худяках браконьєр на мотоциклі тікав від патруля

У Худяках браконьєр на мотоциклі тікав від патруля

Уночі 6 квітня, патрулюючи прибережну смугу Кременчуцького водосховища поблизу села Худяки, інспектори водного патруля помітили мотоцикл, який рухався без увімкнених фар. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби патрульної поліції Черкас.

Патрульні вирішили зупинити транспортний засіб, але водій проігнорував вимогу про зупинку і почав тікати.Через густо насаджену місцевість наздогнати транспортний засіб не вдалося.

Згодом мотоцикл МТ-10, на якому втікав порушник, знайшли в кущах. У ньому знаходилось 6 мішків з сітками та рибою. На місце події викликали слідчо-оперативну групу Черкаського районного відділу поліції .
З мотоцикла вилучили живу рибу в кількості 172 шт, загальною вагою 123 кг та сітки мисинові довжиною в 300 м. Мотоцикл евакуювали на арештмайдачник.

Поліцейські встановили, що риба була незаконно виловлена з сільського рибгоспу, тим самим нанесено збитки господарству на суму 5385 гривень.

Подію зареєстровано до ЖЄО. Триває вирішення питання про відкриття кримінального провадження за ч.1 ст. 185 ККУ. Власника транспортного засобу також встановили. Ним виявився місцевий житель села Худяки.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x