У Звенигородці викрили гаражного злодія

У Звенигородці викрили гаражного злодія

Ним виявився раніше судимий 35-річний місцевий житель. Своїми діями зловмисник завдав потерпілому збитків на сумі понад 3500 гривень. Відкрито кримінальне провадження. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До чергової частини Звенигородського відділу поліції звернувся 40-річний місцевий житель та повідомив про крадіжку. Потерпілий розповів поліцейським, що з його гаражного приміщення зникли чотири колеса до автомобіля, магнітола з колонками та металеві вироби.

Працівники кримінальної поліції, опитуючи місцевих жителів, дізналися, що громадяни бачили біля будинку невідомого чоловіка, який виносив з подвір’я речі, схожі на викрадені.

Злодієм виявився раніше судимий 35-річний місцевий житель. Його знайшли за місцем проживання та запросили до поліції для дачі показів. В розмові зі слідчим чоловік розповів, що не працює та потребував коштів на власні потреби. Проник на територію домоволодіння, де знайшов фомку, за допомогою якої потрапив у гараж потерпілого. Викрав чотири колеса до автомобіля, магнітолу з колонками та металеві вироби, які потім продав.

Речові докази вилучено. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Триває слідство.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x