Біля черкаського ЦДЮТ базарів уже не буде

Біля черкаського ЦДЮТ базарів уже не буде

А буде шикарна площа — улюблене місце відпочинку великих та маленьких городян, з ошатними лавочками, сміттєвими контейнерами та новим фонтаном.
Про це категорично заявив міський голова Анатолій Бондаренко під час інспектування благоустрою весняних Черкас. Мер був у доволі доброму настрої та охоче спілкувався із городянами, які зважились перекинутись з ним словом стосовно подальших змін у Черкасах. Між іншим, Анатолій Бондаренко чудово поєднав приємне з корисним. Отже, одразу після відкриття міні-копій історичних будівель, помчав інспектувати хід проведення ремонтних робіт поряд з ЦДЮТ та прилеглою вул. Гоголя.

Біля черкаського ЦДЮТ базарів уже не буде

− Найближчим часом підрядник усуне зроблені під час укладання тротуарної плитки помилки, далі змонтуємо на цій площі лавочки для відпочинку, встановимо сміттєві урни, − наголосив мер. − Наразі ж біля дороги встановлюємо парканчик, аби діти не перебігали її в невизначених для цього місцях та не наражали себе на небезпеку. Загалом ми хочемо, щоб перебувати тут усім було затишно й комфортно.
На площі ЦДЮТ ймовірно буде встановлено новий фонтан замість оскандаленого, з дельфінчиками та амурчиками. Тобто, такий, на який згодиться вся громада.

У планах міської влади капітальний ремонт старого корпусу будівлі, яка є історичною та де нині розміщується ЦДЮТ. Принаймні, за словами Анатолія Бондаренка, вже триває розробка проекту її реконструкції. Зокрема, виконана графічна частина. Як пообіцяв мер, істотних зовнішніх змін будівля не зазнає. Приберуть хіба що радянську символіку з фасаду, а замість неї вірогідно розмістять герб міста.

Що стосується загального благоустрою центральної частини Черкас, то мер пообіцяв паралельно з реконструкцією бульвару Шевченка розпочати ремонтувати тротуари. Почнуть з центральної частини, біля ЦНТІ, та з іншої сторони, вздовж магазину «Черевички».
— Вже департамент архітектури та містобудування розробляє проектно-кошторисну документацію, аби повністю реставрувати усі прилеглі тротуари до бульвару Шевченка, — повідомив Бондаренко. — Я мрію, що нарешті ми вже доробимо асфальтобетонне покриття бульвару і розпочнемо ремонт доріг у місті, адже погода вже дозволяє перейти до повноцінного і повномасштабного ремонту черкаських доріг та не в останню чергу і тротуарів.
Анатолій Бондаренко задоволений першими кроками міської влади щодо наведення ладу із МАФами. — Перші кроки до цього вже зроблено, принаймні, біля ЦДЮТ ми вже повністю прибрали стихійну торгівлю та незаконні торговельні кіоски. Скільки було розмов, що не приберемо торговців?! Сьогодні тут жодного стихійника немає, — підкреслив Анатолій Васильович.

Тетяна Євгеньєва

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x