Христинівські школярі спробували себе у ролі рятувальників

Христинівські школярі спробували себе у ролі рятувальників

11 квітня на подвір’ї ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 рятувальники Христинівки в рамках акції «Запобігти. Врятувати. Допомогти» зустрілися зі школярами, щоб нагадати їм про важливість професії рятувальника. Під час зустрічі співробітники ДСНС розповіли про історію створення пожежної охорони, показали техніку та обладнання, яке використовується при ліквідації пожеж та інших надзвичайних ситуаціях, а також навчили дітей не потрапляти до небезпечних ситуацій. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Управління ДСНС у Черкаській області.

Головним завданням акції є ознайомлення дітей з основами пожежної безпеки, роз’яснення правил безпеки життєдіяльності та популяризація професії рятувальника.

Рятувальники ознайомили присутніх з пожежною технікою, розповіли про пожежі, які їм доводилося приборкувати з початку року. Нагадали про важливість дотримання правил безпеки та навчили, як потрібно діяти в разі небезпеки. Дозволили дітлахам приміряти на себе пожежне спорядження та посидіти за кермом автомобіля.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x