У Черкасах викрили продавця коноплі й амфетаміну

У Черкасах викрили продавця коноплі й амфетаміну

Співробітники кримінальної поліції Черкаської області затримали 47-річного чоловіка, який продавав наркотики. У зловмисника вилучили близько кілограма коноплі, 10 кілограмів макової соломки, амфетамін, пристрій для вживання наркотичних засобів та кошти в сумі понад тисячу гривень. Відкрито кримінальне провадження. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

Отримана працівниками управління протидії наркозлочинності інформація про чоловіка, який займається збутом наркотиків, знайшла своє підтвердження. До незаконного бізнесу причетний 47-річний черкащанин.

Наркотики зловмисник зберігав у своєму дачному будинку в Черкасах. В одній із кімнат правоохоронці виявили поміж речей поліетиленові пакети з речовиною, схожою на канабіс та макову соломку загальною вагою близько 11 кілограмів. Також у морозильній камері холодильника поліцейські виявили пакет з речовиною, схожою на амфетамін, вагою близько 100 грамів.

Зі слів господаря будинку стало відомо, що все це належить йому і зберігав він наркотичні засоби для власного вжитку та збуту. Пояснити правоохоронцям їхнє походження відмовився.

За даним фактом слідче управління Головного управління Національної поліції відкрило кримінальне провадження за частиною 2 статті 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Підозрюваному оголосили про підозру та обрали міру запобіжного заходу – тримання під вартою. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до десяти років з конфіскацією майна.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x