Чигиринські депутати ухвалили низку програм

Чигиринські депутати ухвалили низку програм

Сьогодні 12 квітня 2017 року голова районної ради Валентина Алєксєєвець провела пленарне засідання 16 сесії Чигиринської районної ради. Першим питанням порядку денного, з якого розпочали роботу депутати, була заслухана інформація керівника Смілянської місцевої прокуратури Олександра Курбета про результати діяльності на території Чигиринського району за 2016 рік. Про це «Нова Доба» дізналася в Чигиринській РДА.

У ході роботи депутати прийняли районні програми, а саме: підвищення енергоефективності та зменшення споживання енергетичних ресурсів у Чигиринському районі на 2017-2020 роки; програму створення матеріально-технічного резерву ветеринарних препаратів, пально-мастильних матеріалів та засобів дезінфекції на 2017 – 2018 роки; районну цільову програму «Орфанні захворювання» на 2017-2018 роки; районну програму «Репродуктивне здоров’я» на 2017 рік; районну цільову програму «Цукровий діабет» на 2017 – 2018 роки; районну комплексну програму протидії захворюванню на туберкульоз у 2017 – 2018 роках; районну програму боротьби з онкологічними захворюваннями на період до 2020 року; районну комплексну програму імунопрофілактики та захисту від інфекційних хвороб населення району на 2017-2018 роки.

Розглянули депутати зміни до районного бюджету на 2016 рік, доповнення до програм «Турбота» на 2014-2020 роки та Програми поводження з твердими побутовими відходами.
Разом із тим, на пленарному засіданні депутати затвердили Положення про формування складу та організацію роботи конкурсної комісії з проведення конкурсного добору на посаду керівника комунального закладу культури, що належить до сфери управління Чигиринської районної ради», технічну документацію з грошової оцінки земельних ділянок, висновки про вартість майна районної комунальної власності.

Заслухали депутати звіт голови постійної комісії районної ради з гуманітарних питань, туризму, соціального захисту та охорони здоров’я населення, засобів масової інформації та зв’язків з громадськими організаціями Людмили Огиренко та звіт голови постійної комісії районної ради з питань агропромислового комплексу, землеустрою та екології Олександра Кравця про проведену роботу комісій за 2016 рік.
Окрім того, у ході роботи сесії були розглянуті та прийняті ряд рішень по управлінню майном районної комунальної власності. У ході роботи сесії було створено тимчасову комісію для вивчення окремого питання передачі майна районної комунальної власності.
Усі інші розглянуті на сесії питання знайшли підтримку депутатів районної ради та були схваленні відповідними рішеннями.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x