За фактом невиплати заплат на ПАТ «Азот» відкрили кримінальне провадження

За фактом безпідставної невиплати заробітної плати працівникам ПАТ «АЗОТ» Черкаська місцева прокуратура внесла відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочала кримінальне провадження за ознаками вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 175 (невиплата заробітної плати, стипендії, пенсії чи інших установлених законом виплат) Кримінального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналася від Черкаської обласної прокуратури.

Досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні проводиться слідчим відділом Черкаського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Черкаській області.

Нагляд за додержанням законів під час проведення досудового розслідування у формі процесуального керівництва здійснюється Черкаською місцевою прокуратурою.

На цей час слідчими та процесуальними керівниками вживаються заходи щодо всебічного, повного та неупередженого дослідження всіх обставин справи, забезпечення прийняття законного і неупередженого процесуального рішення.

Хід розслідування вказаного провадження контролюється керівництвом Черкаської місцевої прокуратури.

Довідково: санкція статті передбачає покарання у виді штрафу від п\’ятисот до тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправних робіт на строк до 2 років, або позбавлення волі на строк до 2 років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x