Прийшовши до церкви, жителька Кам’янщини здійснила крадіжку

Прийшовши до церкви, жителька Кам’янщини здійснила крадіжку

Дівчина викрала у потерпілої куртку, в якій був мобільний телефон. Крадійку правоохоронці розшукали в неї вдома, де і виявили викрадені у потерпілої речі. Відкрито кримінальне провадження за статтею 185 Кримінального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До чергової частини Кам’янського відділення поліції звернулась 70-річна жінка, яка є прихожанкою в місцевій церкві. Вдень, коли вона вийшла на вулицю поратись на клумбі, залишила свою курточку на лавочці, але через декілька хвилин виявила її відсутність. Також вона розповіла, що в курточці був мобільний телефон. Крім цього жінка згадала, що до церкви заходили дві жінки, опис яких вона надала правоохоронцям.

Проводячи подворовий обхід прилеглої території, правоохоронці поспілкувались з селянами, які розповіли, де можна знайти вказаних осіб, про яких розпитували правоохоронці. Завітавши на подвір’я 21-річної дівчини, про яку говорила жінка, правоохоронці побачили на ній куртку, яка за описом співпадала з викраденою у потерпілої. Мобільний телефон потерпілої також знаходився у дівчини.

Слідчим відділенням Кам’янського відділення поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до трьох років

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x