Щоб купити горілки, двоє звенигородців обікрали дачу

Щоб купити горілки, двоє звенигородців обікрали дачу

З приміщення зловмисники викрали металеві вироби. За фактом крадіжки відкрито кримінальне провадження. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До чергової частини Звенигородського відділу поліції звернувся 41-річний чоловік. Він розповів, що проживає у місті Черкаси. Коли приїхав навідатись до свого будинку у селі, то виявив зламаний замок, а всередині розкидані речі. Оглянувши приміщення, чоловік виявив крадіжку металевих виробів.

Провівши подворовий обхід та перевірку пунктів прийому брухту, правоохоронцям вдалось з’ясувати, що нещодавно на один із приймальників приходили двоє молодиків, які збули схожі за описом викрадені вироби. Отримавши опис підозрюваних, оперативники відшукали крадіїв на одній із вулиць села.

Ними виявились 22-річні безробітні жителі міста Звенигородка. Свої дії затримані пояснили тим, що на крадіжку пішли через нестачу коштів на горілку, викрадене здали до пункту прийому металобрухту, кошти витратили на оковиту.

Слідчим відділенням Звенигородського відділу поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк від трьох до шести років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x