4 випадки порушень природоохоронного законодавства виявив екологічний та радіологічний контроль на Черкащині

4 випадки порушень природоохоронного законодавства виявив екологічний та радіологічний контроль на Черкащині

На території області функціонують чотири пости екологічного контролю в районних центрах Сміла, Корсунь-Шевченківський, Звенигородка, Умань. В місті Черкаси діють два вантажно-митних комплекси та один сектор митного оформлення. Усі пости екологічного контролю Черкаської області працюють за принципом «єдиного вікна». Про це «Нова Доба» дізналася від Держекоінспекції у Черкаській області.

Протягом 1 кварталу 2017 року служба екологічного контролю перевірила 3536 партій вантажів загальною вагою 151,911 тис. тонн, у тому числі:
– екологічний контроль 431 партія загальною вагою 56,053 тис. тонн;
– радіологічний контроль 3105 партій загальною вагою 95,858 тис.тонн.

Перевірено 5722 одиниць транспортних засобів, в тому числі 2247 автомобілів, 1607 залізничних вагонів та 1868 контейнерів.

Під час здійснення екологічного та радіологічного контролю транспортних засобів і вантажів виявлено 4 випадки порушення вимог природоохоронного законодавства, до адміністративної відповідальності притягнуто 4 посадових особи, сума накладених штрафів 391 грн., сплачено 391 грн (100%).

Фактів незаконного завезення відходів, радіоактивних речовин, ядерних матеріалів, радіаційно забруднених транспортних засобів та вантажів з інших держав на територію області не виявлено.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x