Держслужбовця спіймали на хабарі

Держслужбовця спіймали на хабарі

Під час отримання неправомірної вигоди затримано співробітника департаменту екологiї та природних ресурсiв Черкаської обласної державної адміністрації. Посадовець вимагала від керівництва підприємства грошові кошти за не перешкоджання в оформленні дозвільних документів.

Про це повідомили в прес-службі СЗГ УМВС України в Черкаській області.

До оперативників управління по боротьбі з організованою злочинністю надійшла інформація про те, що посадовець керівної ланки департаменту екологiї та природних ресурсiв Черкаської обласної державної адміністрації вимагає гроші від представників місцевого підприємства. Кошти посадовець вимагала за сприяння в оформленні та погодженні документації щодо дотримання екологiчного законодавства. При цьому посадовець висунула незаконну вимогу про передачу їй трьох тисяч гривень.

Під час отримання неправомірної вигоди жінку-посадовця було затримано міліціонерами у своєму службовому кабінеті. Кошти отримані в якості неправомірної вигоди вилучено та долучено до матеріалів слідства.

Наразі слідчим управління УМВС України в Черкаській області проводиться розслідування по кримінальному провадженню, відкритому за ч. 4 ст. 368 Кримінального кодексу України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної винагороди службовою особою, поєднане з вимаганням). Зловмисниці оголошено про підозру. За скоєння такого кримінального правопорушення передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та зі спеціальною конфіскацією.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x