Черкащанам розповідали про проблему торгівлі людьми

Черкащанам розповідали про проблему торгівлі людьми

Сьогодні фахівці ЧБО ЛЖВ \”Від серця до серця\” та тренери із мультидисциплінарних груп, що пройшли навчання у межах проекту \”Впровадження механізму взаємодії суб’єктів, які здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми в Черкаській області\”, долучилися до інформаційно-просвітницької роботи біля інсталяції \”Грані\”. Про це повідомляють у прес-службі благодійної організації.

Черкащанам розповідали про проблему торгівлі людьмиКомпозиція представляє важливу інформацію щодо протидії торгівлі людьми. Черкаси вже 9 місто, в якому інсталяція здійснює свою просвітницьку місію. Так спеціалісти організації та вже кваліфіковані тренери спілкувалися із черкасцями щодо актуальності проблеми сучасного рабства, ділилися інформацією щодо випадків торгівлі людьми у Черкасах та області, а також роз\’яснювали алгоритм дії, якщо хтось опинився у такій скрутній ситуації.

Нагадаємо, інсталяція \”Грані\” триватиме у Черкасах до 18 квітня. До цього часу біля неї представники ЧБО ЛЖВ \”Від серця до серця\” проводять для містян різні заходи: від консультативних пунктів до квестів та вікторин, аби якомога ширшій аудиторії розповісти про наявну проблему торгівлі людьми та способи боротьби із нею.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x