«Черкаським вертикалям» — вже 10 років

«Черкаським вертикалям» — вже 10 років

Десятий рік поспіль Черкаська обласна організація скелелазіння та альпінізму (ФАІС) організовує чимало своїх змагань. У тому числі і доволі популярні «Черкаські вертикалі». Традиційно іменинники збирають любителів лазіння по вертикальним стінам біля Водонапірної башти поряд із Першою міською лікарнею. Цього року фест відбудеться у два святкові дні — 15 та 16 квітня.

«Черкаські вертикалі» — впізнавана спортивна подія, яка користується великою популярністю, як серед членів нашої ФАІС, так і серед тих, хто любить екстрим та має намір поповнити ряди альпіністської спільноти.
Між іншим, безсумнівно популярності фестивалю, особливо серед молоді, додає ще й включення у його програму деяких екстрім-видів, таких як наприклад, роуп-джампінг та троллет.
Роуп-джампінг — захоплюючий екстремальний вид спорту, який полягає у стрибках з мотузкою з високого об’єкту за допомогою спеціальної системи амортизації з альпіністський мотузок та спорядження. Стрибки у роуп-джампінгу бувають, як вільного, так і без вільного падіння.
Під час «Черкаських вертикалей−2017» працюватиме слеклайн-парк (ходіння по натягнутій на висоті 1 м. стропі) та відбудуться цікаві майстер-класи та розваги для самих юних.

— Щорічно ми проводимо цей активний ектремально-спортивний захід до відкриття туристичного сезону. У цьому році у програмі спортивного свята не лише Чемпіонат міста Черкаси зі скелелазіння, але чимало інших екстремальних активностей, які обов’язково сподобаються та дозволять провести вихідні дні весело та драйвово! — зауважує президент Черкаської обласної ФАІС В’ячеслав Полежайко.
Екстрім-розваги розпочнуться об 11 годині.

Тетяна Євгеньєва

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x