Черкаські патрульні підвищили свою кваліфікацію

Черкаські патрульні підвищили свою кваліфікацію

З 28 березня до 10 квітня у Донецькому юридичному інституті МВС України проходили курси підвищення кваліфікації патрульних поліцейських міст Кривого Рогу, Кропивницького та Черкас. Загалом підвищували кваліфікацію 25 осіб. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби патрульної поліції Черкас.

Протягом двох тижнів слухачі поглибили свої знання з багатьох базових дисциплін, які є необхідними в діяльності патрульного, а також удосконалили практичне відпрацювання навичок з охорони публічного порядку на прикладі ситуативних завдань.

Допомагали слухачам опанувати курс найдосвідченіші представники науково-педагогічного складу Донецького юридичного інституту за спеціально розробленими професійними програмами.

Для визначення рівня опанування навчального плану курсів слухачі складали два підсумкових іспити: теоретична частина – тестування, яке здійснюється в режимі онлайн через спеціалізований сайт Національної поліції України та практична частина – виконання ситуативних завдань з тактичної та фізичної підготовки.

Загалом група слухачів склала іспити на загальну оцінку «добре». Проте хочеться відмітити слухачів курсів з найкращими загальними результатами:

інспектора роти № 2 батальйону Управління патрульної поліції в м. Черкаси, лейтенанта поліції Фоміна Андрія Вікторовича,
інспектора роти № 1 батальйону Управління патрульної поліції в м. Черкаси, лейтенанта поліції Радька Антона Васильовича,
інспектора роти № 2 батальйону Управління патрульної поліції в м. Черкаси, лейтенанта поліції Безрукова Григорія Костянтиновича.

10 березня у загальній бібліотеці Головного корпусу ДЮІ правозахисники в урочистій обстановці отримали свідоцтва про підвищення кваліфікації, які підтверджують високий рівень їхньої підготовки.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x