Сьогодні в Черкасах «Черкаський Дніпро» гратиме проти «Полтави»

Сьогодні в Черкасах «Черкаський Дніпро» гратиме проти «Полтави»

Сьогодні в рамках 25-го туру Першої Ліги «дніпряни» прийматимуть ФК «Полтава». Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби ФК «Черкаський Дніпро».

14 квітня, Черкаси, стадіон «Центральний», 17:00
Запланована пряма відеотрансляція матчу на YouTube-каналі клубу

До матчу проти полтавського клубу підопічні Вадима Євтушенка готуються у гарному настрої. Наснаги додає і приємна статистика впевненої домашньої гри, і рідні вболівальники, які будуть гнати команду вперед. Команда змогла порадувати своїх уболівальників конструктивної грою проти «Арсеналу-Київ»: зміна тактики від Вадима Євтушенка дійсно дала свої плоди. Вболівальники залишилися задоволені грою, яку команда показала на полі.

«Черкаський Дніпро» не може перемогти вже в третьому матчі поспіль і домашня гра буде повністю націлена на здобуття трьох очок. Наша команда, як і суперник, не має дискваліфікованих гравців і в обоймі команд будуть всі футболісти, за винятком травмованих. В останніх п\’яти матчах наша команда одержала лише одну перемогу, двічі зіграла у нічию та двічі зазнала поразки. На жаль, нашій команді в цьому матчі не зможе допомогти Олександр Цибульник, який, як і раніше, відновлюється після отриманої травми. Команда пройшла стандартну підготовку до матчу, провела передматчеве тренування на газоні стадіону «Центральний» та функціонально повністю готова до матчу.

Головний арбітр матчу – Панчишин Д.І (Харків)
Асистенти арбітра: Вишневський Ю.І (Київська обл.) та Ісаєв А.Ю (Запоріжжя)
Четвертий арбітр: Цибулько Є.А (Черкаська обл.)
Спостерігач арбітражу: Возняк С.І (Миколаїв)

Подібні публікації

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x