Кам’янчани долучилися до акції «Серце до серця»

Кам’янчани долучилися до акції «Серце до серця»

У період з 9 березня по 9 квітня 2017 року проходила ХІІ Всеукраїнська благодійна акція «Серце до серця», що проходила під гаслом «Я хочу бачити життя». Долучилися до цього проекту й жителі Кам’янського району.

Цьогорічна акція проходила з метою збору коштів для закупівлі медичного обладнання в офтальмологічні відділення дитячих обласних лікарень України. Варто зазначити, що активність кам’янчан була найвищою за всі 12 років проведення благодійного проекту. Саме завдяки щирості й великодушності наших мешканців волонтери зібрали рекордні для нашого регіону суму – 8947 грн 80 коп. Ще 850 грн зібрали працівники Районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. Отже, загальна сума складає 9797 грн 80 коп.
Величезну подяку у цій нелегкій справі слід висловити волонтерам, яких цього року налічувалося аж 24. Вони плідно працювали, аби зібрати суму, котру ми на сьогодні маємо.

Кам’янчани долучилися до акції «Серце до серця»

За результатами збору коштів, першість знову належить волонтеру із села Косарі Юлії Кузьменко, яка самотужки зібрала 1396, 65 грн. Також, у трійку кращих волонтерів 2017 року потрапили волонтер від громадської організації «Молодіжне об’єднання Нове покоління Кам’янщини» – Юрій Рибчук (1154,45 грн) та Андрій Чокаль, що навчається в Ревівській ЗОШ (738 грн).
Ознайомитися із детальним списком результатів по кожному волонтеру можна на офіційному блозі громадської організації «Молодіжне об’єднання Нове покоління Кам’янщини» (http://newgenerationkam.blogspot.com)
Традиційно, церемонія нагородження волонтерів відбудеться у День молоді, яке цього року припадає на 26 червня.
Організатори висловлюють вдячність працівникам музичної школи імені П. Чайковського, які організували благодійний концерт в рамках даної акції.

Підтримати акцію та продемонструвати свої здібності погодилися учасники ударно-шумового ансамблю молодших класів (керівник – Степаненко М. І.), хор молодших класів (керівник – Жиленко О.Б.), скрипічний ансамбль (керівник – Зайченко Л.І.), гітарист Владислав Ціперко, акордеоніст Максим Зубко, баяністка Анастасія Майданюк, скрипачка Яна Безверха та вокалістка Ліза Скічко. Своєю грою на фортепіано зачаровували Єва Донець, Марина Тимошенко, Пограничний Димитрій, Тютенко Анастасія, Тетяна Коваль, Софія Музиченко, Уляна Лупко, Анна Семирог, Софія Захаренко та Юля Могила. Варто зазначити, що поруч із учнями цього дня виступали і їх наставники. Зокрема, викладач фортепіанного відділу Олена Цьома та викладач скрипічного відділу Ірина Петюренко.
За підтримку акції та допомогу у її проведенні вдячність висловлюємо методистам відділу освіти Кам’янської РДА Кіян Н. К. та Дорошко Л. П., а також усім соціальним педагогам та адміністраціям загальноосвітніх навчальних закладів району.
Усі кошти вже перераховані на розрахунковий рахунок Благодійного фонду «Серце до серця». Сподіваємося, що вони допоможуть закупити сучасне обладнання, яке у свою чергу врятує зір тисячам діткам.

Антон ЮРЧЕНКО,
голова ГО «Молодіжне обєднання
Нове покоління Кам’янщини»
районний координатор Всеукраїнської
благодійної акції «Серце до серця»

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x