На Великдень рятувальники працюватимуть у режимі підвищеної готовності

На Великдень рятувальники працюватимуть у режимі підвищеної готовності

Щороку, напередодні свята Великодня співробітники Управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Черкаській області проводять перевірки релігійних установ на дотримання стану пожежної та техногенної безпеки, а також профілактичну роботу з представниками релігійних конфесій та їхніми прихожанами. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Управління ДСНС у Черкаській області.

Інструктажі та профілактичні бесіди зі священослужителями були здійснені у Чорнобаївському та Канівському районах.

Співробітники ДСНС наголосили на необхідності забезпечення храмів вогнегасниками, правильному утриманні евакуаційних шляхів та виходів, справності електричних мереж. Також настоятелям церков роз’яснили порядок дій на випадок виникнення пожежі та вручені пам’ятки, в яких зазначені всі основні правила пожежної безпеки. Крім того, рятувальники нагадали священнослужителям правила застосування вогнегасників.

Нагадаємо, що в дні святкування Великодня всі підрозділи ДСНС області працюватимуть в режимі підвищеної готовності. Крім того, у ніч святкування пожежно-рятувальні підрозділи, чергуватимуть у храмах від початку та до кінця служби, щоб переконатися у безпеці релігійних дійств.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x