У Черкасах провели легендарний «Музичний дивокрай»

У Черкасах провели легендарний «Музичний дивокрай»

Щороку навесні вихованці дошкільних навчальних закладів міста демонструють свою пісенну та хореографічну майстерність на дитячому фестивалі «Музичний дивокрай». Захід проводять із 1995-го року, інформує прес-служба департаменту освіти та гуманітарної політики.

Цього разу участь у фестивалі взяли дитячі пісенні та танцювальні колективи, дуети, окремі виконавці і навіть батьки малечі з 16-ти садочків: №39, 90, 43, 30, 91, 34, 2, 50, 31, 81, 5, 41, 72, 65, 10, 86. Вони показали високу виконавську майстерність, свою гнучкість та спритність у танцювальних композиціях, артистизм в художньому декламуванні поезій тощо.

Сценарії фестивалів традиційно відображають яскраві моменти дитячого життя, їхні мрії та сподівання. Музичні керівники продемонстрували сучасний підхід до вибору композицій, не забувши і про національний колорит. Фестиваль став яскравим святом для учасників та глядачів.

Директор департаменту освіти та гуманітарної політики Ігор Волошин подякував педагогам та батькам за виховання дітей. Звертаючись до дітей, висловив захоплення їхніми виступами та вручив учасникам фестивалю подарунки.

– Бувати на таких заходах – справжня радість,- зізнається він. – Робота керівника рутинна і інтенсивна, а у такі моменти розумієш, для кого ми всі працюємо.

Також він додає, що відвідуючи святкові заходи, завжди довідується нове про стан і проблеми закладів. Останні, здебільшого, стосуються облаштування територій, ремонту побутової техніки чи харчоблоків.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x