\”Зупинимо торгівлю людьми\”

\”Зупинимо торгівлю людьми\”

\”Зупинимо торгівлю людьми\”. Під таким гаслом у Черкасах відбулася акція від ЧБО ЛЖВ \”Від серця до серця\”. Фахівці та волонтери організації вкотре зібралися біля інсталяції \”Грані\”, що експонується в цетрі міста на Соборній площі, аби розповісти черкасцям про тенета сучасного рабства.

"Зупинимо торгівлю людьми"Спеціалісти ЧБО ЛЖВ \”Від серця до серця\” привертали увагу містян до інсталяції, проводили з ними тематичні бесіди щодо торгівлі людьми та протидії цій проблемі. Своєрідним тематичним флешмобом нагадували перехожим про те, що проблема рабства і торгівлі людьми існує й досі.

Інсталяція \”Грані\” триватиме у Черкасах до 18 квітня. До цього часу біля неї представники ЧБО ЛЖВ \”Від серця до серця\” проводять для містян різні заходи. Так сьогодні, 15 квітня, на цьому ж місці об 11-їй годині відбудеться захопливий квест для усіх охочих. На переможців квесту чекають призи. А 17 квітня відбудеться інтелектуальна вікторина за інформацією, що розміщена на інформаційних кубах інсталяції \”Грані\”. Найактивніших та найобізнаніших також чекають призи.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x