«Черкаський Дніпро» поступився «Полтаві» на власному полі

«Черкаський Дніпро» поступився «Полтаві» на власному полі

У домашньому поєдинку, в рамках 25-го туру Першої Ліги, «Черкаський Дніпро» приймав «Полтаву» Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби ФК «Черкаський Дніпро».

Чемпіонат України. Перша Ліга. Сезон – 2016/17. 25-й тур.
14 квітня 2017 року. м. Черкаси. Стадіон «Центральний».

«Черкаський Дніпро» – «Полтава» – 0:1 (0:0)
Голи: 0:1 Нехтій (68\’)

«Черкаський Дніпро»: Кучинський, Балан, Тарасенко, Гончаренко, Синьогуб, Сторчоус (Скепський 82\’), Савченко, Бушман (Крамар 62\’), Шопін (Ямполь 76\’), Маїк, Качур
В запасі: Будюк, Ямполь, Крамар, Махараде, Кошка, Шурубура, Скепський
Головний тренер: Вадим Євтушенко

«Полтава»: Кринський, Ковтун, Кушніренко, Бородай, Поліков, Сокуренко, Лебеденко, Зеленевич, Трояновський (Янаков 88\’), Нехтій, Соломка (Дегтьярьов 73\’)
В запасі: Мусієнко, Приходько, Дегтярьов, Янаков
Головний тренер: Юрій Ярошенко

Попередження: Кушніренко (55\’)
Видалення: немає

Головний арбітр: Дмитро Панчишин (Харків)

Перед матчем

Через травму зіграти у матчі проти полтавчан не змогли Олександр Цибульник та Олександр Ковпак, тому головний тренер нашої команди був змушений робити перестановки.

Перший тайм

Активніше з перших хвилин почали грати футболісти \”Полтави\”, але створити якусь небезпеку відразу не вдалося. Через п\’ять хвилин м\’ячем заволоділи вже гравці \”Черкаського Дніпра\” і почали активні набіги на штрафний майданчик суперника. Ближче до 20-ї хвилини гра вирівнялась і команди почали грати на зустрічних курсах, проводячи обопільні атаки. Перший удар по воротах завдавав Олег Маїк, після хорошої передачі з флангу, але Кринський без проблем впорався з цим ударом. У наступних атаках вже \”Полтава\” відзначилася гольовим моментом. Максим Кучинський вийшов занадто далеко з воріт і був переграний одним з атакуючих гравців команди-суперника. М\’яч летів у пусті ворота, але Олег Тарасенко підстрахував і вибив м\’яч практично з лінії воріт. На якийсь час перевага знову перейшла до нашої команди, були проведені кілька не надто небезпечних атак, після чого гра повністю вирівнялась. В режимі обміну атаками команди і завершували перший тайм. Під кінець першої половини гре, вже у додані дві хвилини, підопічні Юрія Ярошенка додали і тричі проривалися флангами, але до удару не дійшло ні в одному з випадків. На перерву команди пішли без забитих м\’ячів.

Другий тайм

Перші хвилини другої половини гри були явно за футболістами \”Черкаського Дніпра\”. Було проведено ряд атак, зароблено кутовий, та й Олег Синьогуб отримав чудовий шанс забити, але його випередили захисники \”Полтави\”. Підопічні Юрія Ярошенка лише один раз огризнулися та провели небезпечний контрвипад з ударом, який потягнув Максим Кучинський. Відповіли \”дніпряни\” фланговою атакою з небезпечним навісом у воротарський, але голкіпер гостей був перший на м\’ячі. Гра перейшла на половину поля \”Полтави\”, а гості почали фолити. На одному з таких фолів заробив \”гірчичник\” Кушніренко, збиваючи Руслана Качура. Незважаючи на перевагу команда не давала потрібного результату і тоді Вадим Євтушенко вирішив проводити заміни. На 62-й хвилині на поле замість Юри Бушмана на поле вийшов Антон Крамар. Ще серія атак від \”Черкаського Дніпра\” і знову Олег Маїк намагався пробити, але знову не потрапив в ствір. На 68-й хвилині на контратаці \”Полтави\” вийшов вихід два в два, один з гравців стягнув на себе двох захисників черкаського клубу і віддав на вільного Нехтія, який один в один обіграв Макса Кучинського. Рахунок в матчі був відкритий, 0:1 на користь гостей.

На хвилі радості полтавський клуб ще сильніше активізувався і продовжив тиснути. Гості заробили штрафний і добре його виконали. Кучинський знову кілька разів врятував команду від чергового пропущеного голу. На 76-й хвилині ще одну заміну провів Вадим Євтушенко і випустив замість Володимира Шопіна на поле Ярослава Ямполя. Свою заміну провели в цей час і гості. Гра стабілізувалася і \”Черкаський Дніпро\” знову побіг в атаку. Руслан Качур зайняв відмінну позицію в штрафному майданчику суперника і отримував передачу зліва. Пробивши, наш нападник не влучив у ворота, так і лінійний арбітр вже сигналізував офсайд. На 82-й хвилині заключну заміну провела наша команда. Замість Андрія Сторчоуса на поле вийшов Денис Скепський. \”Дніпряни\” повністю взяли м\’яч під свій контроль, а \”Полтава\” засіла в глибоку оборону і грала на контратаках.

Останній і досить небезпечний момент стався на другій доданій хвилині, коли наша команда великими силами насіла на штрафний майданчик \”Полтави\”, але всі нанесені удари були заблоковані. Наша команда знову програє. Третя поразка у чотирьох матчах та продовження безгольової серії. Сподіваємося, що така неприємна тенденція перерветься вже за тиждень, коли наша команда поїде в гості до \”пивоварів\”.

Наступна гра нашої команди пройде на виїзді 22 квітня проти ФК \”Оболонь-Бровар\” в рамках 26-го туру Першої Ліги. Початок о 19:00.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x