Два рекорди України та три золота – в уманських атлетів

Два рекорди України та три золота – в уманських атлетів

Наймасштабніший в історії UPC Чемпіонат України з пауерліфтингу та окремих вправ серед аматорів та професіоналів відбувся в Києві. На змагання з’їхалися спортсмени не тільки з різних областей України, але й Білорусії. Участь у чемпіонаті взяли більше 350 атлетів-силачів. Участь у змаганнях взяла команда Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини у складі із трьох спортсменів. Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі ОДА.

За підсумками змагань спортсмени показали високі результати. У номінації штанги 55 кг серед юніорів I місце посів студент другого курсу факультету фізичного виховання Владислав Мошенський. У цій же номінації серед чоловіків I місце здобув студент п’ятого курсу факультету фізичного виховання Іван Вергалюк, встановивши новий Рекорд України (вижав штангу 55кг 87 повторень за 3 хвилини).

Ще один новий Рекорд України та I місце виборов тренер-викладач кафедри спортивних дисциплін факультету фізичного виховання Сергій Ільченко, вижавши штангу 100 кг 39 повторень за 3 хвилини.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x