Ярослав Колісник – серед переможців Всеукраїнського конкурсу студентських робіт з інтелектуальної власності

Ярослав Колісник – серед переможців Всеукраїнського конкурсу студентських робіт з інтелектуальної власності

Студент Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького Ярослав Колісник здобув диплом ІІ ступеня в ІІ етапі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з інтелектуальної власності.
Конкурс пройшов у Київському університеті імені Тараса Шевченка. На конкурс надійшло 60 студентських наукових робіт з 29 вищих навчальних закладів України, з більшості регіонів країни. Участь у конкурсі взяли 65 студентів, що обрали своїм науковим інтересом сферу інтелектуальної власності з притаманною їй різноманітністю.

Після рецензування робіт (до яких оргкомітет запросив 22 фахівців з інтелектуальної власності, для участі у фіналі було відібрано 15 робіт. «Нова Доба» про це дізналася в прес-службі ЧНУ.

За результатами презентацій та з урахуванням усіх критеріїв оцінювання поданих робіт галузева конкурсна комісія визначилася з претендентами на нагородження.
Директор науково-дослідного інституту інтелектуальної власності Олена Орлюк зазначає:
− Хочу відзначити, що усі представлені презентації були надзвичайно цікавими. Вони стосувалися питань національної політики у сфері інтелектуальної власності, захисту прав інтелектуальної власності, використання інтелектуальної власності в інноваційному розвиткові регіонів, географічних зазначень, інтернетпіратства тощо.

Студенти приїхали зі своїми керівниками з усієї України, і ми пишаємося тими викладачами, які стільки років докладають зусиль, аби цей напрям успішно розвивався, попри труднощі. Результати, продемонстровані учасниками конкурсу, є яскравим свідченням того, що праця викладачів є недаремною, вони мають достойних учнів.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x