У Чигирині 4 чоловіків хотіли викрасти каналізаційну трубу

У Чигирині 4 чоловіків хотіли викрасти каналізаційну трубу

Крадіями чавунної каналізаційної труби виявилися четверо жителів Чигирина. Наразі стосовно чоловіків відкрито кримінальне провадження за ознаками частини 3 статті 15, частини 2 статті 185 ККУ. Триває перевірка причетності даних осіб до ряду аналогічних злочинів на території району. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До поліції Чигиринщини звернулись представники місцевого комунального підприємства, які повідомили, що неподалік міста невідомі викопують трубопровід місцевої каналізації. Під час правоохоронці побачили чотирьох чоловіків, які з викопаної траншеї, де пролягав трубопровід, вантажили частини колекторної труби у легковий автомобіль.

Помітивши поліцейський автомобіль, зловмисники почали тікати в лісовий масив. Правоохоронці наздогнали та затримали їх. Ними виявилися четверо раніше судимих мешканців Чигирина віком від 23 до 46 років.

Триває перевірка причетності даних осіб до ряду подібних злочинів на території району. Слідчими відкрито кримінальні провадження за ознаками частини 3 статті 15 (Замах на злочин) та частини 2 статті 185 (Крадіжка, вчинена повторно або за попередньою змовою групою осіб) Кримінального кодексу України.

Зловмисники затримані в порядку статті 208 КПК України. За крадіжку металу їм загрожує покарання у вигляді арешту на строк від 3 до 6 місяців або обмеження волі на строк до 5 роківабо позбавлення волі на той самий строк.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x