Святослав Михайлюк провів майстер-клас у Черкасах

Святослав Михайлюк провів майстер-клас у Черкасах

Зірковий вихованець Черкаських Мавп завітав на тренування до найменших юнаків 2009 року народження. Про це «Нова Доба» дізналася з видання \”Новини баскетболу в Україні і світі\”.

Святослав Михайлюк повернувся до Черкас лише днями, а вже встиг провести низку індивідуальних тренувань, відвідати домашній матч плей-оф Черкаських Мавп, а також провести майстер-клас для зовсім юних вихованців клубу.

Черкаські Мавпи-09 – пілотний проект клубу. Наймолодша команда у системі баскетбольної школи. Першокласники і другокласники тренуються під керівництвом Максима Міхельсона. Усі юнаки добре знають про Святослава Михайлюка. Ще взимку команда отримала комплект м’ячів від нього. Вихованці слідкують за виступами Святослава і неабияк чекали на нього.

\”Ці діти дуже добре знають Свята. Взимку у нас була ціла тема – Святослав Михайлюк. Всі вони слідкували за його матчами, писали про нього реферат. Потім здавали їх. Тому зараз побачили його вживу. Ось це той баскетболіст, про якого ми писали. Для них таке тренування дуже цікаве. Тому що Святослав як наглядний приклад для них. До чого потрібно прагнути, і що при наполегливій роботі можна досягнути такого результату\”, – зазначає Максим Міхельсон, тренер Черкаських Мавп.

Попри те, що Михайлюк проводив тренування для зовсім юних баскетболістів. Всі діти ретельно та дисципліновано виконували усі вправи. Разом із потенційним учасником драфту НБА юнаки відточували навички ведення м’яча, контролю, дриблінгу. У перервах між важливими тренуваннями перед драфт-комбайном НБА Святослав Михайлюк в ігровому ключі перепочив та отримав позитивні емоції. Повертатися додому завжди чудово – каже баскетболіст.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x