У черкаській міськраді пропонують запровадити нічні тролейбуси

У черкаській міськраді пропонують запровадити нічні тролейбуси

Із такою ініціативою на сесії 19 квітня виступив депутат від фракції «Партія вільних демократів» Олександр Згіблов. Його запит підтримали ще 27 обранців, один висловився проти. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Черкаської міськради.

За словами депутата, подібна практика застосовується й у інших містах України. Проїзд у цих тролейбусах має бути платним для всіх без виключення пасажирів. Відтак, це не обтяжуватиме бюджет та не потребуватиме додаткових витрат від КП «Черкасиелектротранс».

«У Черкасах є підприємства, де люди працюють у третю чи нічну зміну. У них виникає потреба у нічний час якимось чином добиратися до своїх домівок, – сказав під час виступу Олександр Георгійович. – На моє переконання, запровадження нічних тролейбусних маршрутів зменшить рівень злочинності, оскільки людина пересуватиметься містом у громадському транспорті, а не йтиме пішки вулицями».

Окрім того, депутат висловився за те, аби запровадити ще й додаткові спецрейси в Черкасах в так звані години «пік».

– Ці спецрейси мають бути платними. Ними користуватимуся, переважно, ті містяни, котрі їхатимуть на роботу. Запровадження таких платних маршрутів дозволить збільшити надходження до бюджету КП «Черкасиелектротрансу», – заявив він.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x