До 1-го травня у Черкасах мають запрацювати головні місцеві водограї

До 1-го травня у Черкасах мають запрацювати головні місцеві водограї

Фахівці комунального підприємства КП «Черкасиводоканал» провели до ладу систему та здійснили щорічний монтаж обладнання, яке забезпечує роботу водограю у сквері поряд з Черкаською ОДА. Про це повідомила прес-служба підприємства. Цей міський фонтан, а також водограй біля ПК «Дружба народів» вважаються найскладнішими у плані технічного обслуговування. Проте, до 1 травня їх спеціалісти Водоканалу мають запустити. Взагалі водограйний період у Черкасах триває відповідно до угоди до 31 жовтня.

Як прокоментував начальник енергослужби комунального підприємства Олександр Бичок, фонтан біля ОДА вже практично готовий до запуску − там відновлено ізоляцію, пофарбовано чашу та замінено освітлення.

Наразі, за словами пана Олександра, тривають монтажні роботи фонтанів і у парку «Сосновий бір» та у сквері ім. Б.Хмельницького, які утримує саме КП «Дирекція парків». Керівник паркового господарства міста Володимир Стойко обіцяє включити фонтани вже до відкриття паркового сезону та якщо примхлива погода не підведе.

Музичний водограй по вул. Хрещатик, між іншим, радуватиме містян уже 1 травня. А парковий сезон має стартувати 29 квітня.

Тетяна Євгеньєва

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x